Új hozzászólás Aktív témák

  • DarthSun

    Topikgazda

    LOGOUT blog

    válasz envagyok #89527 üzenetére

    2006 végén (max 2007 elején) a Pentium 2 megjelenése előtti processzorok

    Gondolom elírtad, ez 96 és 97 akart lenni.

    P1233MMX : a beszúrt grafikonon is látszik hogy @280MHz- en, 2.5x112- es beállítással érte el a legjobb eredményt. Persze ehhez olyan lap kell, amelyiken beállítható, és viszi is stabilan.
    2x75mhz-es 200+ cyrixet így lehagy-e : a fenti beállítással a PR300- as Cyrix- et is veri, legalábbis Win alatt 3D- ben. DOS alatt integerben viszont jóval lassúbb az Intel.

    mi volt a kor legütősebb konfigja : SS7- ben a minél magasabb órajelen futó K6-III+ a leggyorsabb(a grafikonon ez is látszik). A PPro az alacsony órajele miatt jóval lassúbb. Clock to clock viszont valszeg megverné a K6-III+ - t, bár integerben ez is lassúbb lenne. Ha az egészet naptárazósan nézzük, akkor más lehet a következtetés, de én nem nézem a dátumokat, legalábbis pontosan nem, csak olyan körülbelül - egy erős példa erre a K5+R9800Pro, években távol, de én együtt teszteltem, mert ma már megoldható.
    Vagy a Core2Duo Win98- al, és a Ryzen XP- vel, ezek az izgalmas variációk, ja de elkalandoztam eléggé, a kiinduló kérdéstől... :DDD :B

    A 3 test probléma nem megoldható.

Új hozzászólás Aktív témák