Új hozzászólás Aktív témák

  • RECSKA

    veterán

    EDC1 guruk, ide figyuzzatok pls :B

    X570 PGX, sima 3600, EDC1. 4325re is felboostol, csakhat az en procim selejt ( igazabol meg egy 2600 is jobban megy allcoreban ;] ), igy kekhalalozik. Nem voltam rest, adtam neki feszt. 1.57 korul mar nem dobott keket azonnal, csak par masodperc mulva :DDD. No de nem ez a lenyeg.
    Szemmel lathatoan mukodik az edc1, mert eddig az abba-val volt csak 4200 felett pboval... Miota 1.0.0.4-ek vannak, inkabb alatta volt ( 4150-4175...)

    Egy kedves baratom vett 1 honappal ezelott szinten egy 3600at, melyet tegnap lecserelt egy 3900x-re. A procinkat meg elcsereltuk. Az en procimmal elmentve a bios, amit honapok ota reszelgetek... Es most az EDC1-et probalgattam rajta, mert Dani ugy hasznalta a procijat. Procim ki, be a deszkajaba, tokeletesen megy az edc1, megcsak bios reset sem kellett, nem kellett semmit allitani nala ( valami giga b450 aorus tuggyaatokomnemneztemmertrohadthosszunevevolt) biosba be, minden maradt, windows, es kekhalal XD Tehat edc1 ok :)

    Beraktuk az O procijat hozzam. Legujabb bios felrak, mentett edc profil elohiv. Es a procija all 4175on, barmit csinalok... EDC1et nem veszi. Barmit allitok, meg feszt is adtam neki, de mint a szog, 4175...

    Egesz ejjel probalgattam, en procim vissza, megy az edc1, o procijaval nala megy, nalam nem, en procimmal mindenhol megy... En ilyent meg nem lattam. Beidegeltem magam, oszt kapott egy emberes Allcore OC-t...

    Van valami otletetek, hogy miert nem megy az edc1?
    ( bocs, hogy hosszu lett, fenyt kaptam, lassan aludni kellene :R )

    [ Szerkesztve ]

    Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!

Új hozzászólás Aktív témák