Új hozzászólás Aktív témák

  • sb

    veterán

    válasz stratova #21021 üzenetére

    Értem. Kicsit mást mutat a perf/price mutató és a hw-s jelenlegi előrelépés és szerintem mást mutat a valós játék-igény. Ultráról visszalépve azért kb. minden játék játszható (nem 60fps+, de bőven 30 felett) FHD-n jelenleg 380/960-on. Sőt, nagy részük még egy 270X körül is elpötyög. Nem mind, ez világos, de sokszor ami nem fut ezeken oda a 2-3x kraft sem elég, lásd pár bugos konzolportnál. Ezeket így kihagyom a számításból. (Meg persze abba az irányba is elmehetnénk, hogy sokszor nulla a hozzáadott/látható értéke 1-2 ilyen Ultra feature-nek.) Számomra valahol ez jelenti a kompromisszumot, vagyis a középkategóriát.
    De hülyeség is továbbvinni ezt a gondolatot. Világos, hogy kicsit másra gondol aki 970-980-as középkatról beszél. Azoknál már ilyen kompromisszumok nem nagyon lesznek, nagyobbak az elvárások.

    Majd jönnek a számok és mindenki eldönti az alapján egyértelműen, hogy neki Ultra, 60+ vagy mondjuk High 40-60fps elég-e. Szerintem ezek a pesszimistább P10 várakozással is meglesznek, ha nem a 1070-et nyomja le. :D

    A P10 - 470-et a kicsit fentebb betolt idézetből láttam, eddig úgy gondoltam én is, hogy P11 lesz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák