Új hozzászólás Aktív témák

  • #09256960

    törölt tag

    válasz #32839680 #53301 üzenetére

    Szerintem elbeszélünk egymás mellett.
    Ezt hozta le NV. hát Tommal akkor szószerint.

    "AMD says that Smart Access Memory allows the CPU and GPU to share information across a broader PCIe pipe, but the company hasn't divulged the details of the tech fully yet. AMD merely says that the CPU and GPU are usually constrained to a 256MB ‘aperture’ for data transfers. That limits game developers and requires frequent trips between the CPU and main memory if the data set exceeds that size, causing inefficiencies and capping performance. Smart Access Memory removes that limitation, thus boosting performance due to more efficient data transfer between the CPU and GPU."
    Magyarul:
    "Az AMD szerint az intelligens hozzáférési memória lehetővé teszi a CPU és a GPU számára az információk megosztását egy szélesebb PCIe-csövön keresztül, de a vállalat még nem árulta el teljesen a technika részleteit."
    Tehát látja a teljes memóriát de nem ezen megy a vita
    ettől függetlenül ezen a csövön át kell neki pumpálni ami hovamáshova mint közvetlenül a kessbe kerül. Nyilván az NV azt mondja hogy kezelik a GPUjai a Resizeable BAR-t, de nem az a kérdés!!! Az a kérdés egy szűk keresztmetszeten kess nélkül ugyanolyan gyorsan kezeled e. És hát minden NV-s rávágja hogy persze anélkül hogy látott bármi bizonyítékot rá. Mert most NVnek is hopp az eszébejutott. Tom meg mint valami világmenváltó felfedező hozzáíródik. Ez Intel -> 6800 XT viszonylatában rendben van. Az Intel NV-t nem értem...Kérlek mutassatok bizonyítékot az azonos teljesítményre.

Új hozzászólás Aktív témák