Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz Abu85 #54938 üzenetére

    Jó hát értem én hogy tolod a marketinget megint. Mint mindig az a jó ami ott van és az nem számít ami nincs! A z a valamami nincs az AMD nél, az biztos hogy rossz megvalósítással van a másik cégeknél ! Mint szoktam írni néha jó lenne ha a PH cikkírójaként hagynád a fórumot folyni a medrében, minta többi oldalak cikkírói teszik. Én egy felhasználó vagyok saját véleménnyel és látom hogy a Turing kártyám mit tud a mostani érkező játékokban ezekkel a ficsőrökkel és látom a radeon 5700 mit tud. A SAM ráadásul korlátozott drága ryzen CPu-t igényel nem hozzáférhető AMD VGA kal hiába is ad plusz ficsőrt. Ettől függetlenül látom hogy jó dolog lesz, mielött félreértenél.
    A másik dologhoz pedig : Hidd el nem ezért a színvonalért van sok olvasótok amit most csinálsz hanem azért amilyen volt egykor az oldal és abból éltek és az miatt mert az egyik legjobb fóruma van világszinten is. Nem a mostani AMD defensing bulvár munkádnak köszönhető, hidd el.

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák