Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz Alogonomus #55412 üzenetére

    te mindent csak így tudsz megközelíteni? Nvidia AMD vs témában? nem fekete fehér semmi. Az hogy kinek/ melyik gyártónak mi okoz gondot és milyen driveresfejlesztések vannak te vagy én itt a PH fórumán nem tudhatod mint ahogy az AMD driveres részlege messze sem tökéletes és az Nvidiáé sem .
    Olyan váltás elött áll a GPU piac ami egy teljesen új megközelítést igényel mind driveresen mind hardveresen,ütelmezők terén , a MCM és több GPus dizájn miatt. Rengeteg problémát fog ez okozni, ebben biztos vagyok, mindenkinek, nekünk felhasználóknak is. Ráadásul a Microsoft is össze vissza utakon jár, úgy fejleszt hogy évente kukázzák azokat a dolgokat amiket elötte 2 évig előkészítettek.

    A CPU limit pedig nem feltétlenül speciális dolog. A CPU kat a felhasználóknak ugyan úgy hozzá kell méretezni a GPU-k fejlődéséhez. ha csak 40-50 % előrelépés lesz a következő generációban akkor egy mostani felsőkategóriás CPU limitálni fogja mindegyik gyártót . ha az mellé a DLSS és FSR is ott lesz akkor a CPU limit nagyobb problémát fog okozni mindhárom gyártónak és nekünk mind azt gondolnánk.

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák