Új hozzászólás Aktív témák

  • Abu85

    HÁZIGAZDA

    válasz b. #56062 üzenetére

    Én nem hibáztatom az NV-t. Az AMD csak követi őket árazásban.

    Egy csomó dolog szimpatikus lehet még a piacnak, de ha ráraknak 100 dolláros árcédulát, akkor sem annyiért fog menni a boltokban. Lásd a GeForce RTX 3060-at, amely papíron 329 dollár, aztán...

    #56063 Petykemano : A gyártástechnológia költsége megdrágult, de nem annyira, hogy egy ilyen hardvert 379 dollárért kelljen adni. Még 259 dollárnál is bőven lenne rajta haszon. 199 dollár lehet az a határ, ahol már kicsi haszonnal menne el. Viszont hiába írják ezt rá, a kereskedők úgysem ennyiért adják majd. Még a 379 dollárt is sokan keresni fogják, inkább 400-500 dollár lesz ennek a piaci ára, viszont az AMD ennek egy jó részét elrakja zsebre. A GeForce RTX 3060 sem ment semmire azzal, hogy 329 a listaára, jóval drágábban vihető haza a kereskedőknél.

    #56066 .Ishi. : Jelenleg az AMD és az NV is elad minden VGA-t. Készletet maximum úgy lehet felhalmozni, ha nem engeded ki a raktárból a termékeket, de miért tennél ilyet, amikor van egy rakás vevő? A raktáridő jelenleg kb. zéró, az MSRP-nél magasabb árakon is elvisznek minden VGA-t, kongnak a raktárak az ürességtől.

    [ Szerkesztve ]

    Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

Új hozzászólás Aktív témák