Új hozzászólás Aktív témák

  • hun_gery

    aktív tag

    válasz silver10 #74697 üzenetére

    kicsúsztam az időből...
    keresőnek: honor 3c

    video

    Első kamera: aurofókuszos, 5MP-es, akinek kell, szerintem szeretni fogja, videochat-re bőven megfelel, magamat meg nem fotózom :)

    Kijelző: maximális fényereje nekem elég, a strandon, vakító napsütésben azért egy éjszakai jelenetekben bővelkedő filmél gúvadt a szemem, de nem is ez az átlag felhasználás.
    Átlag, napi használathoz bőven elég lesz a fényereje szerintem. (én vettem rá egy matt nillkin fóliát, az azért levesz a fényerőből, viszont cserébe nem csillog :) )

    Képernyő színtónusát menüből lehet állítani. (fehér=kékes/fehér/sárgás (hideg/normál/meleg) )

    Betekintési szög kiváló, IPS paneltől elvárhatóan hozza, amit kell.

    Gps kiváló, gyorsan fixál, nem veszít jelet városban sem, iGO kiválóan elvan vele, múltkor lementettem az útvonalamat, ahol futottam, koppra egyezett a mentett út a megtettel, pedig az útraillesztés nem volt bekapcsolva.
    Mielőtt bárki hőzöngene az iGO miatt, jelezném, BasarSoft-féle legális verzióm van (Basarsoft Navigation Türkey ), hivatalosan, a Marketből vettem, (14,9 EUR).

    (#74715) Dominó85: de legalább végre tisztességes képzaj van egy digitális fotón, nem olajfesték :)
    A rally-s képnél meg örültem, hogy a mellettem 2m-re elszáguldó autót egyáltalán le tudta fényképezni blur nélkül (a videón látszik, hogy nem voltam messze, azok meg nem lassítottak a kedvemért egy picit sem) :)

    [ Szerkesztve ]

    Jiayu G4 tesztem: http://logout.hu/cikk/jiayu_g4_ujabb_tronkovetelo/bevezeto.html

Új hozzászólás Aktív témák