Új hozzászólás Aktív témák

  • Kobe

    veterán

    üdv

    itt is feltenném kérdésem. A szitu: szeretném felújítani a szobámat, aminek a leghúzósabb része a szobabútor. Modernebb kialakítású darabot szeretnék venni/vagy helyben csináltatni. De: a kinézett készre gyártott elemes bútorok minden ismert nagy bútoráruházban rohadt drágák. Pl 4 db szimpla polc és 2 kisebb szekrény, 150 ezer....

    Másik gondolatom az volt, hogy legyártatom, és akkor nincs ilyen probléma, hogy nem passzol méretbn stb, de nem tudok még egy hozzávetőleges árat sem, hogy mennyiért szoktak ilyet csinálni, hogy egyáltalán érdemes e ezzel a megoldási lehetőséggel foglalkozni.

    Linkelnék pár képet.

    [link] Szeretnék egy összeállításában ezzel teljesen azonos kivitelezésű darabot (2 szerény között a kanapé, felette a polc).
    Méretek:
    a szekrények 50 cm szélesek (a ruhatartóból jobb lenne mondjuk egy 100as) 200cm magasak és 30 mélyek.
    A polcok a szekrényelemek között 200 cm tesznek ki, és olyan 20 cm szélesek.

    Emellé szeretnék társítani egy hasonló tv állvány rendszert : [link] Mivel nagy szekrény már "volna" az összeállításban így természetesen az álló szekrény a kilinkelt képen nem játszana szerepet, inkább egy cd-dvd tartó állvánnyal helyettesíteném.

    Méretek: tv állvány 150cm széles, 40 cm magas és 50 mély,
    komódjellegű akármi 40 mély, 100 magas, 100 széles.
    a cd-dvd szekrény amit szeretnék az saccperkb 80 magas, 20 mély, 20 széles, 4-5 rekesszel

    Emellé szeretnék egy íróasztalt, ami a szokásosnál vastagabb bútorlapból van, kb 5 centi vastagból, L alakú - hogy vizualizáljam, egy 50x50 es lapból és egy 150x50 es lapból lehetne összerakni az L formát, szimpla króm lábakkal.

    Tudom komplex a kérdésem, de abszolút nincs fogalmam a vállalkozói árakkal, hogy mire számíthatnék, menjek el "tárgyalni" vagy gyüjtögessek még a pénzemhez bőven.
    Színben az ún. "wenge" vagy mi az ami tetszik, ez a feketés barnás, mint ami az első linkelt képen is emgtalálható.

    Botor elképzelés, hogy mondjuk olyan 180 ból meg tudnám úszni, ha gyártatom ?
    Csak közelítésképp, az első linkelt képen található szett olyan 155 ezer huf, a tv állvány meg a cd-állvány és a komód jellegű akármi még nincs benne. Az még kb 90 ezer ft de inkább 100.

Új hozzászólás Aktív témák