Új hozzászólás Aktív témák

  • Rohamkukac

    csendes tag

    válasz Winner_hun #15998 üzenetére

    Hát valójában nem a saját szekrényeimen tapasztaltam ezeket a hiba jelentéseket hanem a már meglévökön és nem csak régieken. Látszott hogy ugy "összezsúfolták a fiokokat, hogy nem számoltak azzal hogy azt még meg is pakolja a tulaj "amig fér bele valami, addig még van benne hely" elven.
    Ha sima bútorlap fiokelönél jobban is látszik a hézag, de foliás lekerekitett, mintás elölapoknál nem feltünő és látványra is megnyugtatóbb hogy nem érhet, nem ütközhet össze még kihuzott állapotokban sem. Ezt több megrendelö megerösitése is igazolt.

    (#15999) thyeby
    Akkor elkeseritelek. Én is tehetem akár 1mm távolságra is öket és pontosan fognak müködni de nem teszem És... mi változik? Ugyan olyan pontosan dologozom mint elötte vagy mint más. Ahol vasalás van, pozdorja, mozgatás naponta többször az használódik. Ha 1 héten csak 2x használják a fiokot óvatosan, az valóban nem sülyed le.
    Az én vevököreim olyan csórók hogy megeléxenek a fél centis réssel is.

    "Úgy vélem, hogy a kilazulós csavarok, fogantyúk kora már lejárt."

    Akkor ajánlanál olyan csavarokat amik tuti nem lazulnak ki mozgatás közben? Gondolom nem ezeket a csavarokat fogod ajánlani, hanem valami spécibbet.
    [link]

Új hozzászólás Aktív témák