Új hozzászólás Aktív témák

  • Rohamkukac

    csendes tag

    válasz Soká #16034 üzenetére

    Pont ezt akartam irni "thyeby" forumtársnak mert láttam nincs tisztában teljesen a stilusokkal.
    Egy konyha nem attol lesz high-tech stilusu mert spéci konyhagépek vannak benne vagy minden ipari elem kinézetü.

    Ari vagy hogy kukacoskodásról beszélsz, holott Te elemzed ki a másik nickjét. Választásom egyszerü magyarázat: értelmes nevet már nem lehet választani, ez a szó pedig humoros. A kukacoskodásrol meg annyit, hogy nézd meg a hsz.-eim utáni kommenteket.
    thyeby kollegának meg sajnos ugy válaszoltam, amilyen stilusban ő irt nekem. Ha meg az a baj hogy már kinosan igazam van, én legalább nem irom azt hogy "túlnöttem már azon hogy itt szaktanácsot osztogassak". Én is tanultam itt pár hozzászólásokból szakmailag.
    Most azért nem fogom megváltoztatni a itteni nevem, mert komolytalan jelentéssel bir. Próbálj elvonatkoztatni töle. A forumot meg nem én használom versenypályának... nézz szét.
    Amugy nem értem miért lenne érdekes az ujonc számára a rangjelzés? Se a szakmai tudás, se maga a forumozo mint ember milyensége nem vonható le belöle. Csak annyi hogy sokat ir be.
    Tudom hogy itt én vagyok most a föellenség nektek mert idejövök és osztom az észt az ujonc rangommal és ha igazam van, hogy jövök én ahoz... Hát csak a 33 év szakmai tapasztalatommal.
    Na magánszámokról ennyit ha lehet.

    Hogy szakmai is legyen, és pont most nézegettem a sablonokat. Felállt a szőr a mellemen hogy ez a fúrósablon 70-80 ezer akár Blum ide vagy oda. De még külföldön is drága. [link]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák