Új hozzászólás Aktív témák

  • #22145024

    törölt tag

    válasz thyeby #16231 üzenetére

    Mehet rá ilyen boltban kapható hatlapú távtartókkal (lomex.hu és a "51-03-07"-ös cikkszámra keress rá, Ez 10mm hosszú, de rakhatsz rövidebbet is, csak abból most hirtelen nem találtam külsős-belsős tipust)
    A fémlemeznek van annyi előnye, hogy egyenesebb. A PC alaplapok nem szeretik, ha nagyon csavarják őket, elengedhet a forrasztás és hol érintkezik, hol nem. Vagyis nálad nem megy, de ha visszaviszed gariztatni, ott meg igen.
    A másik, ami miatt jobb a fémlemez, hogy ad neki RF árnyékolást. De a legtöbb mai sokrétegű panel amúgy is tartalamz annyi teli felületet, hogy ez nem gond. (ugye sokan az asztallapon, pőrén használják a PC-t és nem fagy le, sem nem szórja meg a környezetét.)

    A fentebb linkelt távtartók M3-as külső/belső menettel vannak ellátva. Ha máshol találnál M4-est, az nem a legjobb megoldás, mert ott a hatlap "átmérője" nagyobb lesz és rövidre zárhat valamit a lapon.

    Ha szeretnél a fába besajtolható anyát tenni, amibe bele tudod csavarni a távtartót akkor ezt ajánlom:
    http://www.biotek.hu/index.php?m=16883 ebből is a "Multisert® - benyomható betét"-et. 100db a min rendelés, ha beregisztrálsz, akkor látod, hogy mi van épp készleten...

Új hozzászólás Aktív témák