Új hozzászólás Aktív témák

  • thyeby

    őstag

    válasz pali923 #19543 üzenetére

    Szerencséd, hogy öregapádnak szólítottál.
    Nem hagyott nyugodni a dolog, leszedtem, menetes. A tokmány kicsit viseltes, de műszakilag hibátlan, finoman működik - szemre úgy 1mm-től 10mm-ig. ;)
    Küldök két linket a tokmány leszedéséről. Neked konkrétan egyik se pontosan fog rímelni, de az écesz ott van.
    Ha nincs hatszögkialakítás a tengelyen, és ha van. A lényeg a satu és az imbuszkulcs.
    Amikor szereled vissza, ismét meg kell húznod valami hasonló eljárással. A szervizben van, aki "rágravírozza" a tengelyre összerakáskor olyan gravírozóval, ami nem mar, hanem sok aprót üt, van aki speciális ragasztót használ (többnyire LOCTITE - vigyázat, nem akármelyik!!!), ami csavarkötésekhez használatos, és oldható kötést ad. Utóbbi esetben nem lehet a menet se, anya se zsíros kicsikét sem. Ha valamelyik eljárást ki tudod otthon vitelezni, akkor nyert ügy, ha nem, akkor egy pontozóval megszorítás után odakótyonfityikélsz neki néhányat, hogy jól "ragadjon" meg a meneted a tengelyen. Erre azért van szükség, hogy gondtalanul használhasd a fúrógépedet mindkét irányban. Ennek híján csak jobb forgásirány esetén lesz korrekt a géped.
    Szóval áruld el szépen priviben a nevedet, pártállásodat, vallásodat, hol születtél, miért születtél, és legfőképpen azt, hogy hol laksz?

    Több fa van, mint asztalos!

Új hozzászólás Aktív témák