Új hozzászólás Aktív témák

  • Soká

    senior tag

    válasz #05304832 #20320 üzenetére

    Ha már rejtett polctartó:
    szeretem, mert nagyon impozáns tud lenni, ugyanakkor az én véleményem az, hogy ilyet csak az készítsen (pontosabban az tervezzen) akinek van pénze azokra a többletköltségekre, amivel egy ilyen jár. Mert ugye statikailag a lehető legrosszabb hatásfokú megoldás, éppen ezért baromira túl kell biztosítani.
    Legalábbis számomra akkor van értelme, ha egy ilyen polc nem csak optikailag képes "lebegni" de valóban használható polcként is és nem fenyeget annak a réme, hogy leszakad vagy legalábbis minden legurul róla, mert ugye idővel megereszkedik és lejt kifelé, ahogyan azt a Szent Gravitáció megköveteli. :)

    Ami pedig a lyukfúrást illeti, nem akarom feltétlenül a magam időtrabló megoldásait reklámozni, de azért én, amikor fúrok, egy 3-as fúróval kezdem, nem ütvefúró módban, és az esetek többségében sikerül oda varázsolnom a lyukat, ahová a bazi nagy keresztet rajzoltam (azért nagyot, hogy ha a vakolatból lejön kisebb darab, még mindig lássam a szálkereszt pozícióját) Persze én ráérek. No, mert még ez is gyorsabb, mint átvariálni az elcsúszott furat miatt az akasztandó cuccot.

Új hozzászólás Aktív témák