Új hozzászólás Aktív témák

  • thyeby

    őstag

    válasz epmd #24830 üzenetére

    Nem csak Neked, hanem Mindenkinek köszönöm a gyors segítséget.
    A te linkelt szorítód imponál legjobban, kivált, hogy tartod, és dicséred is. Már kattintani akartam, hogy OK, akkor most rendeljünk egyet rögtön párban, amikor észrevettem, hogy nekem épp ellenkező oldalon lenne igazán szerencsés a ravasz és a kioldó. Talán így is jó. Néha beleakad a dekopír zsinórja, amikor csak közel szoríthatok a vágáshoz. Ahogy eddig kijátszottam, ezután is ki lehet. Mégis, olyan jó lenne, ha minden klappolna.
    Próbálok utána lépni, hátha van olyan is. Árat nem láttam, de ha jó, akkor tényleg nem érdekel. Sok éve kínlódok ilyen lidis occó egykezessel, (2-300 Ft/db). Macerás a szorítás vele, és tele lett a tokom. Van, hogy naponta több százszor(!) kell szorítanom vele, a francnak spóroltam én ezen eddig?
    A pali923 által linkelt Bessey is szíven ütött, azokról hallottam, hogy nagyon jók, ott is szétnézek majd jobban. Komoly visszatartó erő, hogy epmd ebben is bír tapasztalattal, s nem csak jóval.
    Leggyorsabb, és legerősebb az tuti, hogy amit Márton111 a #24836-ban írt. Ez is gondolkodóba ejt nagyon. Ezzel az a bajom, hogy ...
    Na, mi is. leggyakoribb méretek 16 - 18 - 20 - 23 - 25 mm-es deszkák, amiket 19mm-es bútorlapból készült asztallapra kell szorítanom. Ehhez pontosan 5 párat kellene vennem, és cserélgetni aszerint, h most milyen vastagot szorítsak. Igaz, mondtam, h nem érdekel az ára, két db-al elmegyek akár 30 ezerig is. Azért 90 ropi már húzós lenne tíz db-ért.

    És ott vagyok ismét, ahol a part szakad. Itt vannak az élő példák sorra, hogy vettetek szorítót drága pénzen abban a reményben, hogy az lesz a tuti, és mégsem az. Kinéztem volna a Festo-ból, hogy már nem kell a méregdrága szorítójukat házilagosan ütlegelni, a Bessey-ből, hogy százból száz hibátlan.
    Egy jó szorítóért méltán kérhetnek el akár húszezret is. De ha húszezerért csak annyit tud, mint a lidis 200 forintos, akkor az cumi. Nem a gyártónak, hanem nekem.

    Több fa van, mint asztalos!

Új hozzászólás Aktív témák