Új hozzászólás Aktív témák

  • thyeby

    őstag

    válasz liszi70 #25908 üzenetére

    Az SCS-n már szerszám nélküli lapbefogás van, szerintem ez az egyetlen plusz az elődjéhez mérten. Meg ha plusz-nak nevezhetjük, hogy kapsz hozzá jó pénzért vezetősínt, meg arra illesztőt - de azt hiszem kiveséztük, hogy nem való steller mellett vágni dekopírral.

    Végül is az öt évvel ezelőtti 40 ezer mai megfelelője talán még 50-nél is több, ha pölö a benzin árát vesszük alapul - a cigiről nem is beszélve.

    De (és ez egy személyes attitűd részemről) 50-ért már nem matebót választanék. Hanem inkább ezt pölö, most 15-el occóbbér-igaz garancia nélkül.Itt kezdődnek a makiták, ennek már 26mm lökete van. Mondjuk én a felső kengyeleseket kultiválom inkább, azokat sokkal könnyebb pontosan vezetni, és tűrik a gyakori és gyors ki/bekapcsolást.

    Ám így már alaposan elszálltunk az előirányozott 30 ezer pénzedtől.

    Várj ki a német ebay-on egy szép állapotú Hilti WSJ 750-esre. Ez a Mafellel szkanderozik, csupán ezek a sínes hókuszpókuszok maradnak le róla.

    ...és akkor meglátod, micsoda ég és föld különbség van az orosz csoda (használtam azt én is), meg a valódi dekupír között.

    Több fa van, mint asztalos!

Új hozzászólás Aktív témák