Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz Soká #39856 üzenetére

    Nagyon köszi mindenkinek! Remek, h így körbejártuk a témát. Így számomra is világossá vált, h mi az ami kell nekem és mi az az árkategória, amit vennem kell.
    Az asztali körfűrész egy remek tipp volt, mivel ilyenem nincs és ha már húzós gérvágóban gondolkodtam (nem cipelem én ezeket sehova), akkor már inkább egy asztali körfűrészbe kell beruháznom.
    A felépítése miatt számomra egy egyszerűbb technikának tűnik, a sínes gérvágónál (kisebb hibalehetőségek) és ráadásul kb. a házon belülre szánt hosszokat kényelmesen áttolom rajta, úgyhogy ilyen tekintetben valóban az volna a legpraktikusabb.
    Amit ráadásul nem írtam, h a hobby barkácsprojekt vonalat inkább a precíziós irányba tolnám (bútorlapokból ez-az), mint sem a 'nagyolós kutyaház' irányba.

    Gérvágóból meg max. maradok a sima billenős, 40-45k-s árkategóriánál, de csak később.

    Szóval a kérdés, asztali körfűrészből mi az amiért szabad pénzt adni? Pl. Bosch PTS 10? Amihez állvány is jár vagy 25k-val több, inkább pár ezresből hegesztetek hozzá egy állványt.

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák