Új hozzászólás Aktív témák

  • thyeby

    őstag

    válasz Márton111 #5440 üzenetére

    Köszönöm a figyelmességedet!
    Tulajdonképpen azért nem dobtam ki, mert sejtésem szerint valóban csak a gyantától kellene megszabadítani. Igen ám, de erre nincs időm azóta se, mióta a szegre akasztottam. Sokszor nem órákkal, hanem percekkel kell hadakoznom. Nagyon felpörgetett életet élek, mióta ezt a vállalkozást építem. Egy példán keresztül érzékeltetni tudom, miért nem agyalok ezeken a szalagokon:
    Az évek során összegyűlt több doboznyi hibás félkésztermék. Ha ezeket megjavítgatnám, összeraknám, hát biztosan több pénzt ki tudnék belőlük árulni, mint sokak havi keresete. Igen ám, de ez babrás. Hamarabb készítek el nulláról indulva valamit, mint h a javítással pöcsölődjek. Magyarul több pénz van abban, ha nem xarakodok, készítek újat - és késhegyen táncolok így is, h időben ki tudjak mindenkit szolgálni. Mindig mondogatom, h na, majd jövőre téli estéken. Igen ám, de jövőre meg mindig magasabbra kerül a limbóléc, és már megint nincs idő azt javítgatni, amit a MEO kiszedett.
    Szóval nagyon sokadik dolog az a bedugult fűrésszalag.

    Érzésem szerint a denszesz egy nap alatt megoldaná az 5 literes vödörben. Ezzel nem is lenne baj, hanem az a kapirgálás. (soksok apróka fogról van szó) Hát az úri mulatság lenne.

    Több fa van, mint asztalos!

Új hozzászólás Aktív témák