Új hozzászólás Aktív témák

  • pacman_123

    tag

    válasz kicsi kecske #60276 üzenetére

    "Ez a másik sajna nem fér bele a budgetbe "

    Akkor az a ~40 ropi a büdzsé? (amibe most kb kerül a Maki RP0900) Pár ezres még belefér? 40 Mátyás eleje, és én gondolkodás nélkül ezt venném az RP 900 helyett, ha ez a felső limit:

    https://felsomaro.arukereso.hu/bosch/pof-1400-ae-060326c801-p206828426/

    Nem azért mert a Maki rossz, hanem mert nézd meg mit kapsz itt kb uazért a pénzért (van rendes termékleírás, csak szemezgetek).

    - f.sz szabályozás. Emiatt eleve használhatóbb mint a Maki a fix forulat miatt, de ezt írta is York
    - 6-8mm patroin itt is megvan - sőt, 3 befogót adnak, nem tudom mi a 3. ... lehet hogy egy 1/4 colos is benne van? azzal is eléggé kitágul a történet, főleg ha szeretsz külfödlról is rendelni marószárat.
    - kapsz pár maróbitet, ez Bosch-nál azt jelenti hogy nem kell rögtön nagy ívben elhajítani (nem egy Dimar/CMT, de nem is rossz)
    - világítás. akárki akármit mond: néha jól jön.
    ...

    Hmm? Persze ha összefutsz egy zöldbosch-fóbiással (tényleg létezik ez a betegség), az azt mondaná h meg ne vedd, mert .. "csak", meg mert zöld, meg mert Bosch, meg mert nem minden más :U .

    Nekem évekig megvolt a "kistestvére" (POF 1200), aztán nekiadtam egy fórumtársnak, azt hittem csapágyas, oylan hangot adott és nem akartam vele foglalkozni, meg mert jött közben kis DW meg nagy Triton. De kiderült semmi baja, és tán ma is muzsikál - nekem ő volt 2014 környékén az egyik első szerszámgépem.

    Akivel még példálózni szoktam, az Árvai Zoli fórumtársunk. Megszámlálhatatlan gyerekszék (azt kb. "nagyiparban" tolta, pedig hivatalosan ő is hobbista), gyerekasztal, előszobaszekrény, nyúlketrec ... szóval amit a csatornájén látsz, azt kb mind a POF 1400-assal csinálta, ha marni kellett vagy lehetett vmit - leginkább asztalba építve. De kézből is kezes jószág. Ha ezek után valaki azt mondja, hogy úgy ánblokk sz*r a zöld Bosch, az meg is érdemli, hogy ne legyen neki ;]

    [ Szerkesztve ]

    Hobbista fanyűvő - https://tinyurl.com/AndrasPazar - https://www.youtube.com/@AndrasPazar

Új hozzászólás Aktív témák