Új hozzászólás Aktív témák

  • pacman_123

    tag

    válasz SeatZola #65403 üzenetére

    Ha belegondolsz, hogy a régi hentesek mivel kezelték le a "vágódeszkát", nevezzük hústőkétnek (semmivel, ja, de sóval, de az a tisztítás miatt volt), akkor mondhatnám: semmivel.

    De a mai divat szerint: élelmiszer-barát cuccal. Van aki ezalatt kb a disznózsírt emlegeti (nem jár messze az igazságtól), de ha igazán divatos akarsz lenni, akkor vmilyen olaj+viasz kombóval kezeld le. Lenolajat kerüld, hamar megavasodik. Gyógyszertári paraffin + méhviasz simán jó (már ha nem vagy régi típusú hentes)

    Én is a divatot követem (az összes deszkám így kezeltem), paraffinolaj + méhviasz, , még senki nem hányta el emiatt magát. De azokat is megértem, akik azt mondják: a vágódeszka-kezelés nem kicsit van túltolva. Mint a "gyerekbútort csinálok, mivel kezeljem le", mikozben a gyerek együtt eszik a kutyával, mert jó ha a gyerek együtt nő fel a kutyával (jó!). De közben a gyerekbútor bevonatán aggódnak ...

    [ Szerkesztve ]

    Hobbista fanyűvő - https://tinyurl.com/AndrasPazar - https://www.youtube.com/@AndrasPazar

Új hozzászólás Aktív témák