Új hozzászólás Aktív témák

  • Soká

    senior tag

    válasz SeatZola #65761 üzenetére

    Ne vedd a lelkedre!
    Fogadni mernék, hogy ViktorSz nem is ezt a 105-öst nyúzta, hanem az olcsóbb Scheppach körfűrészek valamelyikét, ami teljesen más konstrukció. Ezt a 105-öst én vagy 8 éve alaposan átnézegettem, méregettem és az volt a konklúzióm, hogy akinek nem futja minimum a zöld Boschra, annak ez teljesen jó választás. Egyvalaki panaszkodott rá, akinek leégett a motorja és az derült ki, hogy elég gyenge alumínium(?) tekercselése van, de szerintem, ha nem terheled túl, akkor tudsz vele normálisan dolgozni.
    Olvasva a gépeidet, én lehet, hogy kicsit másképpen súlyoztam volna. A magam tapasztalata szerint a legfontosabb egy jó asztali körfűrész és egy jó kombi gyalu. A gérvágó hasznos tud lenni, de nem annyira fontos és sokba kerül, ami jó is.
    Tudom, hogy kisebbségben vagyok a véleményemmel, de én az akkus behajtók, fúrógépek terén is hamarabb spórolok, mert azt mondom, hogy míg egy körfűrész/gyalu jósága meglátszik a munkadarabon, addig az igen kevéssé látszik meg, hogy egy csavart milyen géppel hajtottak be.

Új hozzászólás Aktív témák