Új hozzászólás Aktív témák

  • #10726912

    törölt tag

    Bár a múltkori veszekedés után mondtam, hogy lapozzunk, most mégis visszalapozok. Megvannak az okai, hogy miért térek vissza az esethez, olvassátok el.
    Biztosítani akarom, hogy többször ne fordulhasson olyan irányba a kulturális szalon, amerre fordult, és többedmagammal esélyt akarok teremteni, hogy kammerer visszajöjjön. Ugyanis, némelyek híreszteléseivel ellentétben ez a MI játszóterünk. A MIÉNK. Azoké, akik azért alapítottuk ezt a topikot, és akik azért csatlakoztak hozzá, mert úgy akarunk beszélgetni a hifiről, ahogy MI beszélgetni akarunk róla. Ahogy az elsőhozzászólás is írja, bármilyen mélységben, bármilyen részletességben, bármilyen terjedelemben, ahogy a témához vagy a hozzászólóhoz illik, bármilyen audiokulturális témáról. Kulturálisan. Akit ezen unatkozik, vásároljon mosómedvét! Aki azért jár ide, hogy szófosást, fingreszelést, izzadtságszagot emlegessen, ne tegye. Akit nem érdekel az itt előforduló tárgyalási mód, nem kell, hogy kifejezze az érdektelenségét. (Unatkozik? Vásároljon mosómedvét!) Aki személyes indíttatásokból akar valamely téma ürügyén másokat minősítgetni, ne tegye. Aki személyes indíttatásból akar itt (ahogy tapaizo mondta) keselyűként rárabolni a koncra, ne tegye. Akikre vonatkozik, gondolkodjanak el rajta.
    Itt audiokulturális témákról akarunk kulturáltan beszélgetni, a témához hűen, amennyire a képességünkből telik. Olyan témákról, amelyekről MI akarunk. Olyan módon, ahogy MI akarunk. A MI játszóterünk. Ha úgy tetszik, kammereré. Ha úgy tetszik, az enyém. És mindazoké, akik ezen a játszótéren akarnak játszani az itteni játékszereken, az itteni játékszabályok szerint. A MI játszóterünk. Ez a topik a Prohardver fórumtörténetének egyik legszebb kezdeményezéseként indult, és akként is akar haladni. Ha untat, vásároljál mosómedvét! Ha savanyú a szőlő, köpd ki máshol!
    Térjünk a lényegre. Amikor a topik alapításáról beszélgettünk (hónapokon át), a félelmeinkre kammerer mindig azt mondta, hogy ha nem alakul ki olyan közeg, amely közösségként megvédi a kulturális szalon kulturális értékeit, akkor megette a fene, akkor felesleges erőltetni. Eddig elég hullámzóan teljesített a kialakuló közösség e téren, majd belekerült egy mély hullámvölgybe. Ezért azt gondoltam, hogy akkor mégiscsak jöjjön a topikgazdai megoldás. Én elvállalom a topikgazdai szerepet, ha a fórumtársak egyetértenek vele. Ha van jobb ötletetek, mondjátok. Szóval lesz topikgazda, én vállalom, de ha van jobb, legyen ő (kammerer nem lesz, nem érdemes jelölgetni). Beszéljük meg, hogy ki legyen a topikgazda.

Új hozzászólás Aktív témák