Új hozzászólás Aktív témák

  • #10726912

    törölt tag

    válasz liszi70 #1150 üzenetére

    Minden véleménynek el kell férnie itt. Annak is, ami ellenem irányul. Javasoltam mások személyét is topicgazdának.
    Amit kammerer ellen irtál most, ez az a személyeskedés, emiből nem kér a topic. Ha úgy gondolod, hogy kammerer stilusa sértő és terhes számodra, akkor gondolkozz azon a csoporton is, akik kammerer ellen támadólag lépnek fel minden körülmények között.
    Nem csak az egyik oldalt kell nézni, hanem a másikat is. Az ilyen jellegű megbélyegzések miatt olyan a hangulat, amilyen.
    Nyiltan kimondom: aki nem fér el itt másokkal szemben, és TARTALMILAG a trollkodás, minősités és személyeskedés szintjén nem képes tovább lépni, az lépjen tovább.
    Te is, ha kammerert minősited, és mások is, ha kammerert minősiteni jártok ide.
    Kammerernek is mennie kell, ha személyeskedőn lép fel.
    Még nem vagyok topicgazda, ezért NEM reagáltam a jelentkezésem óta előforduló személyeskedő hangvételű hsz-ekre. Dorianéra sem, és kammererére sem.
    Tegyétek le a fegyvert.
    EZ NEM AZ A TOPIC LESZ!
    Mindez magyarázatképpen irányult, személyed is és mások személye is jelképesen lett emlitve.
    A recept egyszerű: Ha valakit személyes sérelem, sértő minősités ér, akkor az a valaki NEM fog reagálni, hanem szól nekem, és ÉN intézkedem, vagy a másik topicgazda (aki lesz reményeim szerint, akár kettő is).
    Dedósnak tűnhet, de a viselkedés, hogy te sokat irsz, te nem engededed el, te kezdtél el csúfolni...ez pont a fórumozók gyerekességét mutatja! Ovónéni kell, rendőr kell, mert fórumozás helyett ezen a szinten mozogtok. Kammerer is ezen a szinten mozgott legutóbbi hsz-e leirásánál, amit Doriannak cimzett.
    NEM KELL MINŐSITÉS, HELYREIGAZITÁS SENKITŐL, SENKI FELÉ!
    Aki kezdi, arra lesz rászólva, akinek szánják, az meg engedje el, NE REAGÁLJON!
    Várok pár napot még a topicgazdai jelölésemmel. Egyrészt el kell fogadnia a tisztelt topicnak a szabályt, amiről beszélek. Másrészt reagáljon minnél több ember.
    Nekem valóban vágyam egy ilyen topic, ahol elengedve a régmúlt sérelmeit, a trollkodó, személyeskedő embereket kirekesztve, rendre utasitva irhat mindenki okosságot, megérzéseket, gondolatokat, blődségeket a saját stilusában, a saját módja szerint. Akinek ez tetszik, az maradjon, aki ezt szeretni tudja, az legyen itt és gyarapitson. Minden, a hifivel kapcsolatos lilaköd itt kell elférjen, vélemény és eszmecserék topicja legyen filozófiai magasságokban, a másik topic pedig realistának szánt (ezek dorian szavai a másik topicból, és alapjaiban igaznak vélem). Hogy mi a realizmus és a filozófia a hifivel kapcsolatban, ennek megitélése egyéni kérdés, ez sem vitatéma.
    Ez igy remélem érthető és megemészthető. Egyetlen megemésztendő szabályt kell betartani: senki nem rugdos a másikba semmilyen ürüggyel.
    Köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák