Új hozzászólás Aktív témák

  • dgyuri0123

    nagyúr

    válasz Dorian #1230 üzenetére

    Valóban? Ki kezdett el engem szavahihetetlen, összevissza, értelmetlenségeket írogató "hősnek" nevezni? ;] Nem én becsméreltem fapacit, de sosem kezdeményeztem még csak hasonlót sem. Én mindig csak visszavonulok... ez sem tűnt még fel ugye? Ha annyit ír, hogy nem mindig van úgy, ahogy mondom, azt simán elfogadom, de ne kelljen már elnézést kérnem, mert valaki többnek gondolja magát annál, ami. Fapaci (meg te sem) nem Isten, nem tévedhetetlen, de nagyon szeret annak mutatkozni és nem érdekel, hogy személyeskedek, mert elegem van belőletek.

    Ja, a "kérdező" most írta, a "másik" fórumon, hogy eddig egy 5 méteres coaxot használt...Hmm, ez sem sejtet semmit számodra? Gondolom falra hányt borsó .. mert nem akarod tudni ;)

    Liszi' ugyanúgy imádja keverni a kakát, mert akkor érzi jól magát, ha van mit felkavarni... ja, megint személyeskedtem. ;) Bárkinek a véleményét vétózza a végletekig, csak mert nem ért vele egyet. Nem baj ez sem, de tudni kéne megállni, amit Liszi viszont nem tud. Addig megy, míg végül elszakad a cérna valakinél és lehet menni panaszkodni a moderátorhoz... Erre a viselkedési formára mondják, hogy kötözködő alkat. Senkinek semmit el nem hisz, még akkor sem, ha 150-en ugyanazt írják...
    Menjünk tovább is? Egyszer s mindenkorra elegem van azokból, akik csakis a sz@rkeverés miatt járnak ide, nem azért, hogy jóérzéssel oszhassunk meg bármit, ami eszünkbe jut. Én sem kérek az állandó nihillista véleményekből, de abból a felsőbbredűségű komplexusból sem, ami áthatja egyesek szinte minden válaszát és megnyilvánulásait.
    Azért érdekesnek tartom azt is, hogy Liszi nem járt sem ide, sem "oda" hónapok óta, most hogy van attak, azonnal előkerült. Ez is tökéletesen modellezi azt amit írtam fentebb.
    Ennyit a személyeskedésről... ha már azzal vádoltok, hogy szoktam személyeskedni. Hát akkor most kiadtam magamból a nagyját...

    Írjatok, amit akartok, nem fogok rá reagálni, de legalábbis megpróbálom ignorálni a szavaitokat.

    "csak a zene van"

Új hozzászólás Aktív témák