Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz szazbolha #1275 üzenetére

    "szerintem meg te értsd meg, hogy a PC-ség kora lejárt. Már nem trendi.
    Nem jött be... nem volt elég emberi, nem volt rá vevő a többség, csak tűrte egy darabig azt amit te most itt erőltetni próbálsz."

    Most már kicsit valamiféle beleállás végett éppen annak írsz olyasmit, amivel a legkevésbé te értesz egyet, akinek leginkább nem kéne írnod olyanokat. Te éppen a PC-ség mintaképe szoktál lenni a PH! fórumokon, tehát nem a saját gondolatodat adod, amikor arról írsz, hogy a PC-ség kora lejárt. Hiszen te magad éppen a PC-séget műveled. Éppen azt műveled mindig, amiről Tigris beszél - és ami a kulturális szalon mintája. Mármint általában műveled a PC-séget, mert most nem teljesen, most már kissé saját magadat kifordítva mondasz ellent, kicsit már az ellentmondás kedvéért.
    A PC-ség definitíve maga AZ emberi, eleve a fogalom azt mondja, hogy emberi. A PC-ség méltányosság, egyenrangúság. Társadalmi korrektség. Maga az emberi. Ez a kulturális szalon pedig azért készült, hogy PC-ség legyen, azaz emberi, azaz méltányosság, egyenrangúság. Te is ezért jöttél ide. Vannak, akik nem ezért jöttek ide. Pedig ide ezért lehet jönni, ez itt erre való, ezért készült. Helyi utópiának, szigetnek, függetleníteni akarván magát attól, hogy odakint nem "trendi". Jobb helyeken, szerencsésebb társadalmakban továbbra is minden korábbinál trendi a PC-ség.

Új hozzászólás Aktív témák