Új hozzászólás Aktív témák

  • Akos1994

    aktív tag

    Az említett FB-s csoportban meg kell nézni az adminokat, és olvasni rendszeresen némelyik hozzászólását, már az is sokat elárul a mentalitásukról ás arról,hogy milyen embereket vonzanak oda... (már ha az "autóhifi mániá" nevezetűről van szó..) Tisztelet a kivételnek..
    A 70%-a amúgy ugyanúgy SPL-es csak 10× drágább romboló eszközökkel szaggatják szét a dobhártyájukat.
    Soha se értettem, hogy ezeket hallgatják is vagy csak haveroknak menőzni van, meg versenyen dB számokra izgulni? :DDD Szerintem inkább örüljünk a filléres SQ cuccoknak amik néha ott felbukkannak. :K

    Más: Ajtószigetelésnél gondolkozott már valaki a bitumenen kívül tényleges csillapító anyagon? Lehet,hogy hülyeség amit mondok, de a bitumen rezgést csillapít, de a visszaverődéseket már nem annyira hatékonyan csillapítja, nem? Szobai hifinél is a hangdobozt csillapítják, általában valamilyen nyitott cellás spéci szivaccsal, vagy vattaszerű szintén speciális anyaggal. Így sokkal kevésbé lesz "doboz" hangja.. Autóhifinél ezt nem merném megcsinálni, mert a józan eszem azt sugallja, hogy ezek szívják magukba rendesen a nedvességet ha kapnak belőle, a zárt cellás szivacsnak meg nem tudom milyenek az elnyelő tulajdonságai..
    Valaki gondolkozott már ezen?

Új hozzászólás Aktív témák