Új hozzászólás Aktív témák

  • FeRRaR1

    őstag

    válasz rbalint88 #10393 üzenetére

    Kutya pártiak vagyunk de most egy macskánk van. Már mint úgy hogy jól elvolt a gyerekekkel, szomszéd istállóban lakott, idén 18! éves, süket, de annyira barátságos és egyszer csak itt maradt. Mármint a mosó konyhába mert beljebb nem jöhet, de kapja a féregtelenítést, cseppeket meg amit kell. Van ágya, alom, rendszeres kaja de ha fog egeret addig nem eszi meg amég nem mutathatja meg büszkén. Ha kell vár 2-3 órát a küszöbön mire haza érünk. Már nagyon lassú szegény szerintem az utolsó nyara lesz ez.

    Addig nem szeretnénk semmiképp illetve a határokat is meg akarom húzni hova jöhet be hova nem, mennyire kinti / benti. A saját kanalamról etetem, ágyamban alszik és az udvaron van láncra kötve között valahol fél úton meg akarnám találni az egészséges módját... Mindegy egyenlőre a macskáé a mosó konyha addig úgy is tárgytalan de szeretnék a csajok, biztos nagyon élvezénk hogy együtt nőnek egy kutyával, és jóval több lenne nekünk mint kutya.

    Ha egy akkor 16 éves macskát meg tudtunk tanítani hova jöhet be és hova nem, akkor egy kutyát gyerekjáték lesz :DDD (ha az nem is de talán könnyebb)

Új hozzászólás Aktív témák