Új hozzászólás Aktív témák

  • FeRRaR1

    őstag

    Papaya metallic
    Papaya övek
    Papaya varrás a bőrön
    Sport Chrono pakk
    Teljes króm delete
    Gyárilag fekete első és hátsó lámpák
    Sport design tükrök
    Csak fekete és Papaya az egész :)
    Kék volt először, de miután megnéztem végtelen teszt videót, és mindenhol a legjobb vezetési élménynek írták le hogy a legtöbb személy autót is alázza...

    Aztán egyik teszt végén mondták hogy ne fekete, szürke vagy sötét kék legyen, válassz színt bátran. Igaza volt, mert fekete és sötét kék van millió az utakon, de papayát még úgy is csak egyszer láttam hogy 3 szalonban voltam és meglátogattam a Topaz detailinget és NVN Londont is.... Nem mertem alapból, nem tudtam megy e a kocsihoz. De élőben letaglózott. Nagyon adja a formának, íveknek, hajlatoknak. Egyedi, ritka, álom szép.

    Vezettem és úgy jöttem el hogy megvett kilóra. Profi a kocsi, profi volt az értékesítő, felépítette a korábbi kocsijaimra meg hogy mi nem tetszett a többiben amit néztem a prezentációt.

    Mikor vezettem mondta hogy tekerjem Sport + állásba a Sport chronot. Érkezek meg egy körforgalomhoz nagy tempóval, ráállok a fékre... És orgazmus, a kocsi akkorát lassult hogy az hihetetlen, ABS nélkül. Közben a PDK váltó olyan gyorsan pakolta vissza a fokozatokat mindig magas fordulaton tartva hogy össze ejakuláltam a gatyámat. Mindeközben gázfröccsöket adott visszaváltásnál és durrogott a sport kipu álom szépen, természetesen, a gázfröccs miatt, nem az a kamu átírt ECU hulladék módra.

    Egy héttel később, 15. spec után megrendeltük. Ennél jobb suv nincs vezetés szempontból. Annyira jól van hangolva, minden rezdülése álom. Hihetetlen érzés, mondom ezt több 100 autó vezetése után.

Új hozzászólás Aktív témák