Új hozzászólás Aktív témák

  • FeRRaR1

    őstag

    válasz rbalint88 #7007 üzenetére

    Miami blue volt amit először akartam, de nem áll annyira jól a Macanon élőben sajnos, meg asszony is lehurrogott. Utána lett a Gentian blue, ami egy biztonságos választás de csak a kereskedőnél 3 állt. Majd Papaya metallic ami álom szép és egyedi. Meglepő módon a Crayon egész jól áll neki, de nekem annyira nem jön be, mint ha szezonálisnak hatna, hogy most okés, egyedi, holnap után elavult. Persze ezt nem lehet tudni, de így gondolom.

    focvis

    Igen 2.9 TT és lesz Launch Control is a Sport Chrono pakkal :K

    cappa72

    Soha nem volt új autó a családban, generációkon át. Ez az első. (A Zoét nem számolom annak mert demo volt, 3000-el az órában de igazából autónak se éreztem már a végén...)

    Köszönöm mindenkinek, nagyon várom. Teljes polírt fog kapni általam, utána NVN London, teljes PPF. 10 év garanciával.

    Köszönöm mindenkinek a gratulációt, jól esik hogy nem csak utálatot kapok érte. (családon belül is...) :R

    Apró betűs rész:
    Tudom hogy drága és nem észszerű autó. De mindig nem lehet az észszerűséget követni, most egy kicsit "hülye" akartam lenni.

    Illetve a Macan ára elég jól tartja magát. A 6-9 hónapos váró lista miatt, ha kész autót veszel a kereskedőtől akkor az 5-10k fonttal többe kerül mint ha magadnak raknád össze. Az egy évesek mennek szinte új árban. 2 évesen eladva nem buktál sokat rajta, de meg volt az élményed hogy álom jó kocsi, és a Porsche szalon átvétel.

    Persze lehet hogy tovább marad, de a hülyeségen belül próbálok racionális lenni valamennyire ;)

Új hozzászólás Aktív témák