Új hozzászólás Aktív témák

  • Habugi

    addikt

    Kinél mennyi volt a legnagyobb hőmérsékleti kontraszt, amit GPU újrapasztázást követően tapasztalt?! :D

    A ~16hónapja nálam lévő 1080Ti az elmúlt pár hónapban gyanúsan "melegedett", pedig olyan címekkel játszottam melyekhez elég volt a 0.95V @1850Mhz alulfesz profil..

    Számokban.., 2-3óra után dingelte a 64-65fokot, gyanús volt mert megvétele után elég sokáig gyári def fesszel, kitolt TDP-vel érte el ezeket az értékeket.

    Ugye ex-bányász kártya, közel egy évig húzta az ipart valakinél mielőtt hozzám került, akkor (is) és egészen a hét elejéig úgy voltam vele, hogyha megvétel után nem melegedett akkor nem lehet paszta gondja még évekig, mert ha sz@rrá lett hajtva/"égetve" akkor az már az első pillanatban kijött volna.

    Ahhha-ha.., hát csak nem hagyott nyugodni, szóval fogtam magam és szétszedtem.

    Há'passzátokmeg mi fogadott!!! :Y
    Keményre száradt, körömmel & bkártyával is alig kapargatható paszta, konkrétan alkoholos ronggyal kellett olyan állapotba hozni h egyáltalán dinamit nélkül eltávolítható/leszedhető legyen.. :DDD

    Én igénytelen, barbár, nem törődöm állat.., ezt rohadtul az első pillanatban kellett volna meglépjem. :((( :U

    Számokban.., ugye MX-2 ment a helyére (mert ~évtizedes, előrehaladott MX-2 kattanásom van, qrva jó a viszkozitása, könnyen kezelhető stb), Afterburgerben lementett Curve alulfesz profil, amivel eddig elment 2-3 óra alatt ~64°C-ig.., na echte uazzal a profillal most szépen megáll 51-52°C-on..! :O :C

    No comment, több szempontból is, egyrészt mert egy 5-7 fokot reméltem de ennyit NEM, igaz mikor megláttam milyen "állapotban" van a régi akkor sejtettem h jó döntés volt bontani.
    Ám ami feladja a leckét az az, miszerint.., miért most és/vagy mostanra?! :F

    Az egyedüli amire gondolni tudok az nagyjából úgy néz ki, mely szerint oké egy évig bányászott, valszeg 0-24-ben de ha nem is ennyit, akkor is minimum 3x akkora terhelést kapott napi szinten mint amikor leülök vele játszani pár órát.
    Kvázi a paszta gyakrabban/tartósabban volt kitéve hőnek, így nem tudott beszáradni & megkeményedni, ezért alakulhatott ki úgy az összkép h amikor átvettem még tök normális hőmérsékleteket produkált, majd nálam, korábbihoz képest töredék terhelés mellett romlott le nagyon az állapota ???!

    Na mindegy.., szóval ez van, pasztázzatok genyó, főleg ha másodkezes a VGA, ne legyetek olyan marhák mint én..

    Mivel pár hétig nem logoltam, gondoltam helyből egy ilyen hullámsíros sztorival nyitok. :D

    ..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák