Új hozzászólás Aktív témák

  • Habugi

    addikt

    válasz Gyuri27 #143361 üzenetére

    Ebben az egészben az lenne a lényeg, h amennyiben az undorod a jelenséggel szemben tényleg ennyire erős, mert látsz, nem úgy mint az egyébként találóan fogykós lidércként jellemzett "réteg", abban az esetben a FB használatodat sem kéne és/vagy lenne tanácsos annyival lerendezni, nemhogy kifelé de önmagadban shem, mint hogy nem arra használod amire a fogykósok/amire kitalálták. Érted..

    ..vagy oké, kezeld azt így, csökkentve a képzelt vagy valós felelősség súlyát magadon DE akkor tessék számításba venni, hogy a fogykós lidércek is valszeg/esetleg hasonló érvelés/gondolkodás mentén bizony magukat is hasonló módon/eszközzel mentesítették Intel, NV vagy éppen Apple ügyben.

    Innentől pedig rezgős lesz a léc, ugye így van ez minél magasabbra megy az ember a jobb kilátásért.., találni fogsz egyfajta párhuzamot a fogykós lidércek viselkedéskultúrája és a sajátod között. Rohadtul nem ezt kerested ugye?! Én kizártnak tartom. ;) :N

    Adja magát hogyan kerülheted ezt el, csökkentsd a jelenlegi célpontokon a fókuszt, kevésbé erőteljesen & határozottan adj hangot a velük kapcsolatos undorodnak, lássuk be ezt még mindig könnyebb kivitelezi mint azt h máról-holnapra töröld a FB accodat és ez így is maradjon, mert a betonba öntött, megingathatatlan elvek bizony ezt követelik, vagyis követelnék.., ugye.

    [ Szerkesztve ]

    ..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák