Új hozzászólás Aktív témák

  • tegbashar

    tag

    Csalódott vagyok. Megannyi új felfedezés született az elmúlt tíz évben, de nincs amatőr magyar fórum, ami ne arról szólna, hogy miért hülyeség ez a vonal. Ide értve több szakmai YT videót is, ahol már le kellett tiltaniuk a kommentelés lehetőségét, mert a hozzászólások 90+%-a "laposföld" hívő troll, akik tártgyi tudás nélkül küldenek el minden elméletet és minden hozzáértőt a jó **** anyjukba.

    Mérhetetlenül besokalltam, mert 100 emberből 99 - mindenféle tárgyi tudás nélkül - biztosan tud legalább egy fontosabb témakört, amivel foglalkoznunk kellene.

    Azt mondjuk nem értem, ki milyen eredményt vár attól, hogy egy amatőr csillagász topicban kampányol az egészségügy fejlesztése mellett. Van a célra megannyi fórum, vannak megtalálható kormányzati szervek, lehet menni tüntetni, lehet keresni a saját céljainkra támogatást.
    Nem azt mondom, hogy a siker garantált, de itt közelítően 0% az esély arra, hogy a témában felelős személyek rátaláljanak, esetleg lépjenek is.

    Én azért jöttem be ide, hogy lássam milyen diskurzus folyik itt a témában. Bár nem érdekel a téma, de örömmel olvastam, hogy többen saját eszközökkel kukucskálnak kifelé a Földünkről.
    És itt vége is. Mert ez van, meg a populista bugyutaság az ellenzői oldalról.

    Így a végére hadd szúrjam ide, én kajak hülyeségnek tartom (többek között) a focit, és valahogy mégsem járok rajongói oldalakra megmondani nekik, hogy a nevetséges sportjuk helyett mire kellene költeni az oda szánt pénzt.

    Tehát csak az maradt, hogy elfogadom: ez sem a vágyaimnak megfelelő rovat. Nem is tudom minek kezdtem itt 'okoskodni'.

Új hozzászólás Aktív témák