Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    válasz proci985 #21545 üzenetére

    rendorseg, ez nem volt Witcherben, de a funkcionalitas limitacioi onnan jonnek

    Ha átvették volna az őrök kódját messze előrébb tartanánk a témában, ezektől a sünöktől még az a lovas járőr is jobb aki a szomszéd megyéig üldöz. :DDD

    - inventory es item scaling egy az egyben a Witcher3bol jott, viszont a CP77 inventoryja harom fokkal atlathatobb. itemizacio 15os szint korul egyertelmuen a Witcherben rosszabb, bar erre meg varok, hogy javuljon

    Itt mire gondolsz? Miben rosszabb itemizációt tekintve? Ott sokkal több féle és külsejű eszközt és ruhát találtam már low lvl mint a CP-ben ahol kb ugyan azt az 5-6 fajta fegyvert találom meg a hulláknál átszínezve.

    Gwent az szubjektív de akkor vedd ide a Witcher megbízásokat is és a side questeket mint pl a Little Red etc etc sokkal mélyebb a világ CP-ben kb a fő csapáson kívül messze messze sekélyebb minden.

    - kozeli spawn
    Igen de ott volt annyi eszük, hogy ezt eltakarták Novigradban a különböző bandás témájú side questeknél (kovácsos szál pl) láthatóan legalább ajtók ki és bejáratok mögött spawnolnak és nem azt látom átrohanva egy épületen, hogy bedobálta az ellenfeleket elém és mögém.

    Sok érezhetően engine limitált dolog van de olyan érzés az egész összegezve mintha akik írták a játékot már nem lettek volna tisztában azzal, hogy az adott környezet mit tesz és mit nem tesz számukra lehetővé, és végképp nem tudták, hogy utóbbi esetben, hogy lehetne "lecsalni" a hiányt.(Valós fizikájú futómű vs optikailag működő modell, remélem érthető mire gondolok. :) )

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák