Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    Sokkal játszhatóbb lett de prevgenen inkább ne nyúltak volna az optimalizáláshoz... az 1.12 25-27/28fps közt elkocogott és nézett is még ki úgy ahogy.

    Most valahol 28-30 között mozog autózva de minden textúra pop in-el, mire betöltött beton elválasztó a sávok közt addigra másztam le a láthatatlan textúráról.

    Minden elmosott és ocsmány mintha a San Andreast nézném 75% res.scale mellett, a textúrák mintha paintben festékszóróval fújnák oda őket pacásodva töltenek be... inkább ne nyúltak volna hozzá az 1.12 már játszható volt... ez nem az. :U Most fogták a végterméket és egy szép és jó nagy pofont adtak neki. :W

    A szénné húzott + TDP módosított Ryzen5 2500U + Vega8 kineveti 1.12 mellett jelenleg ezt a kinézetet amit prevgenen tud, korábban nem így volt. :(((
    --------

    Vezetés, NPC-k érezhetően sokkal jobbak lettek. A NCPD okosabb nem lett de kevésbé szembe ötlően buta szvsz sokkal viselhetőbb. Overall ígéretes az irány.

    [ Szerkesztve ]

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák