Új hozzászólás Aktív témák

  • Mart10000

    aktív tag

    Kicsit ülepedve nagy várakozással nézek a kiegészítőre, ami a plusz küldetéseket illeti. Ritkán szoktam nagyon előrendelni, de ennek adtam egy esélyt mivel bárhogy is lesz biztosan megérkezik addig, hacsak nem lesz megint halasztás, mert nem jöhetnek azokkal a kifogásokkal, amik az alapjáték kiadása körül voltak. Remélhetőleg minél kevesebb hibával jön ki és azokat is javítják, ha becsúszna valami. Kíváncsi leszek mennyire szabják át a nehézségi szinteket, mert ahogy megfigyeltem a legnehezebb szint több kihívást ad, de jobban is jutalmaz pontokban és nyersanyag minőségben.

    #29760 pandras83: Ez nekem is dilemma, mert párhuzamosan viszek két játékot, amennyire idő engedi. Egy nomád férfi és egy céges női karakterrel a legnehezebb szinten. Ha minden jól megy sikerülhet befejezni a kiegészítőig. Mivel ez a két kaszt bejött nekem nem tudom, hogy lesz, ha eléggé átalakítják a játékmenetet. Utcagyerekkel még nem voltam így azt is ki kellene próbálni.

    #29763 Cifu: A kiberverek terén az a fura, hogy teljesítmény is jár, azért, ha minden lehetséges helyet beépítünk vele.
    Az új befejezés vajon felülírhatja az eddigieket vagy ugyanaz a végkifejlet, mint a többinél? A bemutató szerint ott is ígéret hangzik el, hogy V megmenekülhet, mint a többinél is, hogy aztán a végén kiderüljön nincs menekvés. Nem bánnék egy olyan forgatókönyveket, ahol megmenekülhet megágyazva vele egy esetleges folytatáshoz úgy, mint a Mass Effect vagy The Witcher esetében. Az se feltétlen lepne meg, ha ezután az eddigi befejezések is átalakításon esnének át.

    #29771 rup1u5: Nekem az első két végigjátszás bőven 100 óra felett volt és így se fedeztem fel benne mindent, pedig próbáltam. Az egyik kedvenc küldetéssorozatot a kíberpszichókat ezúttal húzom halasztom. Azt egybe szoktam megcsinálni.
    Egyes mellékküldetések azután nyílnak meg, ha valamelyik fő küldetésrész teljesítve van.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák