Új hozzászólás Aktív témák

  • cyberkind

    félisten

    válasz elite.cs11 #6145 üzenetére

    Ugye véletlenül se a stúdió tehet erről, akik még a brutális hypetrainnel, még jobban meglovagolják ezt a dolgot, közben kamuzva, hogy minden rendben van, tehát ez mind a játékosok hibája, akik fel vannak tüzelve csak erre az egy játékra évek óta, de ha nem is évek óta, tavaly nyár óta.
    Azzal meg nem tudok mit csinálni, ha te a két szitut, összehasonlítod, ez meg az, totál más, az egyik nem hazudik a pofádba évek óta, és nyomja hosszú-hosszú ideig, hogy majd ekkor meg akkor milyen király lesz az a valami.
    Nyilván minden ilyen üzenet vicces, amivel semmit nem érnek el, de ez mind nem lenne, ha a kommunikáció, érdemi volna, és nemcsak a hype kiszolgálására menne, de ez csak az én véleményem.
    Érdekes, a sok szarra ők is tudják használni a Twittert, de az érdemi dolgokat szépen elhallgatják, ahogy annak a rendje, most meg jönnek az ilyen üzenetmegosztások, osszák meg, akár névvel együtt, ha ettől jobb nekik, nekem totál mindegy, egyszer se jutna ilyen az eszembe, mert a semminél is kevesebbet ér, semmi nem fog változni ebben a dologban se.

    [ Szerkesztve ]

    Paranormal Cocktivity

Új hozzászólás Aktív témák