Új hozzászólás Aktív témák

  • zsirfecske

    addikt

    válasz Cadal #14744 üzenetére

    ezért is volt xar a d3, nálunk egy full kékbe öltözött kari nem feltétlen gyengébb annyival! egy assa egy +3 traps/+3 lightning sentry feral claw-al még 2 socket nélkül is letolja szerintem annyi idő alatt a bossokat mint egy átlag meta build. hát még ha facetelve van a 3 socketes kék fejes is, mondjuk +6 jav/40 ias javelin is a javazon-on a +3 jav/+20 ias kesztyű mellett. de ezek már a sok ber-es kategóriák meg gyakran pvp buildek, csak jó példák a kék cuccos csúcs karikra.

    amúgy tényleg, anni/torch/gheeds kivételével minden charm oké lenne hisz kékek. ahogy a jewelekből is a kékek a leginkább op-k a magasabb rollok vagy a rare-en nem lehetséges ias miatt.

    szóval lehet megcsinálom, tetszik ez mint ladder cél. úgyis unique mindenre megy a nép az elején a sok mf sorcival, a kékeket akkor még senki se nézi :DDD public runokban sincs stressz, csak fel kell szedni amit más nem. egy jó kék gyűrű is "bármikor" jöhet, +15 allres +10 fcr ugye ist+ kategória, de az amukon is fincsi lehet a magasabb skill vagy res.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák