Aktív témák

  • Karima

    őstag

    válasz #31757056 #47702 üzenetére

    Köszi, akkor szerintem az 500px-et választom, ott regisztrálva is vagyok, meg 1-2 képem fent is van.

    Előző kérdésedre válaszolva: Én a facebookra nem a like-ok miatt töltögetek képeket, hanem azért, mert szerintem még mindig ez a legjobb módszer honlap híján, hogy folyamatosan szem előtt légy, illetve legyenek a képeid nagy nyilvánosság előtt. Ha hetente felrakok egy képet, akkor folyamatosan fel-fel bukkanok az ismerősöknél, illetve ha like-olnak/megosztanak, akkor az ő ismerőseiknél is megjelenik a fotó. Szóval mégiscsak jó a like, de nem azért, hogy elmondhassam, hogy x db-ot gyűjtöttem, hanem ahányan like-olják, annyi ismerettségi körbe jutnak el a fotóim. Nekem pl ez a - szerinted értelmetlen :) - facebookra töltögetés konkrétan 6-8 fizetős fotózást hozott már, ami igaz, hogy nem egetverően sok, de az az 1-2 százezer Ft, ami bejött ezekből, nem jött rosszul:)
    Szóval szerintem a facebook marha jó tud lenni reklám céljából, csak tudni kell használni, ezalatt értem azt, hogy nyilván a 300dpi-s, nyomdának szánt cuccokat nem ide töltöm fel, hogy innen szedjék le nyomtatásra, de bemutatni a "munkásságomat", és az, hogy a like-ok által olyan emberekhez is eljutnak "önmaguktól" a képeim, akiket nem is ismerek, ez szerintem nagyszerű lehetőség. (De ha csak számszakilag is nézzük: Egy embernek van átlag min 300 ismerőse, felrakok egy képet, mondjuk az ismerőseim 10%-a lájkolja/kommenteli, az azt jelenti, hogy az a képem elvileg 30x300 emberhez eljut aznap, ami azért nem rossz eredmény:))
    Persze emellett a facebooknak van árnyoldala is, én most nem a fb-t akartam reklámozni, csak kifejteni, hogy én miért használom:)

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák