Új hozzászólás Aktív témák

  • Bad Pritt

    félisten

    Közben update a fáklya only végigjátszásból: már a fővárosban vagyok, Morgott jön, meglepően könnyű volt eddig a játék. Nagy segítség a Flame Grant Me Strength, oil pot, tűz sebzést növelő wondrous physick, viszont nincs critical sebzés, ami elég szar. Az szintén gázos, ha valami 100% immunis a tűzre, mert értelemszerűen a fáklya sebzésének ~60%-a tűz, szóval a magma wyrm-ök elég nehézkesek voltak. Radahn volt még kemény, a zéró reach miatt konkrétan alá kellett állni. :D Viszont könnyű megdobálni oil pottal és relatív egyszerű elégetni is.

    Margit, Godrick könnyű volt, kamu Loretta baromi jó fight, Red Wolf másodpercek alatt szénné égett, Rennalával azért sakkozni kellett, mert a kis sebzés miatt elhúzódott a harc. Radahn keményebb dió, a zéró reach miatt konkrétan alá kellett állni. :D Viszont könnyű megdobálni oil pottal és relatív egyszerű elégetni is.A sárkányok meglepően könnyen megfeküdtek (Agheel, Boreal, Ekzykes, Lannseax eddig), azt hittem jobb a tűz védelmük.

    A problémám tényleg az sokszor, hogy egyszerűen nem töltöttem elég időt eddig a bossokkal, Malenián meg az utolsó pároson kívül mindenki megvolt egy órán belül, nem ismerem a moveseteket, a trükköket hozzájuk, Morgottnál ez probléma lesz, úgy érzem. :D Illetve a Fire Giantre kell még kitalálni valamit, de azon a hídon majd akkor megyünk át, ha odaértünk (szó szerint).

    [ Szerkesztve ]

    Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Új hozzászólás Aktív témák