Új hozzászólás Aktív témák

  • biker

    nagyúr

    válasz madgie #11523 üzenetére

    madgie: milyen ezzel takarózás? Csak lertam, hogy nem narcisztikus, hanem ez. Ez nem takarózás, és nem is emeli a fényét a műszaki tudásának. De ezek szerint pontosan tudnod kellene, mivel jár és miért.

    Shadowbull: attól hogy valaki autóipari mérnök, és 30 éve ezt csinálja, lehet hülye. Lásd Hanula professzor, aki még tanítja is az 50 éves tudását, ami bőven elavult, és kptelen lépni egyet előre. és ha valamit javthatalanra terveznek, de közben könnyen elromlik, az baj. Ha valahol olyan helyen ereszti el magát, ami nem elérhető, az baj.
    Rohadt sokat vitatkoztam magukat nagyra tartó tervezőmérnökökkel a saját szakmámban, csomagológép ügyben pl, mikor jöttek a dumával, hogy "de ezt így csináljuk mindig" én meg küldtem a videót nekik, hogy jó hülyék vagytok, mert így meg 3 perc lenne, de ehhez előre kellene mondjuk egy lyukat fúrni a vázra. nem telibe önteni a burkolatot. Vagy ahol vezetik a kábelköteget, az nem jó karbantartáskor, bármi. Mert jó elképzelés, hogy azt a valamit 3 embernek kell megfogni egyszerre, de összesen van 1m2 hely a gép ezen részén, és oda hááááát, nem fér el 3 ember, csak a próbapadon, de az más. Vagy ne tegyünk már egy rezgő hegesztő motorra forrasztott félmerev vezetéket, az előző verzió szilikonos sarus megoldása volt a jó, szerintük meg fejlesztés, igaz, így nem a sarut kell cserélni hiba esetén, hanem a 400€ értékű motorról törik le a kivezetés, de nekik ez nem baj.
    És én voltam mindig az okoskodó barom. Ők meg a menő mérnökök.

    Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |

Új hozzászólás Aktív témák