Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz marilllyo #100011 üzenetére

    Az elsőhöz még talán az is hozzá tartozna, hogy mennyire ismerték ezt a cuccot/Xeno fajt/, mert ugye Promi "templom helység" igencsak érdekes volt... tehát az Engineer-ek is ismerték és talán kísérleteztek is ezzel a cuccal... vagy volt valami vallásuk körülötte... amellett, hogy ugye egy fajtájával életet is teremtettek, nem csak puszítást... legalábbis a Promi eleje ezt sugallta. Szvsz azért elég sokmindent fed még homály. :D

    Ráadásul ez a bolyó ahol most vannak szvsz számomra nem az idegen főbolygó... simán csak egy kolonizált valami... eléggé minimalista volt ez a bolygó, azokhoz tartozhatott akik a Promi elején vannak, sima csadorba vannak, semmi high tech építmény vagy kütyü... ez nem lehet az Engineer központ. Még egy másik űrhajót sem láttunk, pedig a Promi elején mekkora volt már. Meg egy kis település volt az egész csak.

    Más kérdés, hogy kimondottan Alien franchise vonalon, tényleg már nem sok lényegi megválaszolatlan kérdés van. Nyilván millióegy apróság van, de az nem annyira fontos már.

    [ Szerkesztve ]

    Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

Új hozzászólás Aktív témák