Új hozzászólás Aktív témák

  • S e t h

    nagyúr

    I love you Phillip Morris

    Nem tudom miként kerülhette el a figyelmemet ez a film, de vélhetően a két férfi szerelmére hangsúlyt fektető marketing lehetett az oka.
    Aztán mostanában bukkantam rá vhol, hogy a film alapjául szolgáló karakter egy eszeveszett nagy szélhámos aki palira vett egy egész államot az Usában. Se szeri se száma azoknak akiket átvert és ezért végül szinte extrémnek számító büntetést is szabtak ki rá. Nosza, nézzük akkor meg a filmet, Jim Carrey és Ewan McGregor csak nem xartak az asztalra.
    Nos kérem.
    Itt vmi nagyon félrement, vagy valóban ennyire kardinális szerepe volt a főszereplő életében homoszexualitása megélésének, de amit én nagyon vártam, a szélhámosságok bemutatása, nos abszolút másodlagossá váltak a filmben, sőt. Annyira belemerültünk a két férfi testi szerelmének bemutatásába, hogy képesek voltak a szélhámosságok nagy részét egy rövid snittben letudni.
    Viszont legalább láttunk hímivarszerv alakú felhőt, megtudtuk lenyeli-e a másik, szóval én egy életrajzi filmet vártam ami koncentrál a bűncselekményekre is, de inkább egy homoszexuális kiteljesedést láttam csak, pedig úgy érzem komoly potenciál volt a filmben.
    Ezzel együtt sem volt rossz, amolyan egyszer nézős és csak azért egy 6 pont, mert lehetett volna belőle jóval több is.

    This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Új hozzászólás Aktív témák