Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    válasz .LnB #102508 üzenetére

    ...és mikor hazaérve, lehajtottam a kis fejemet párnácskámra. Alvás előtt még mosolyogva belegondoltam, hogy mennyire boldog tudok lenni mikor ilyen jó élménnyel gazdagodok egy film megnézése után. Örültem, hogy idén már a második filmet néztem moziban amit teljes szívből tudok szeretni (Baby Driver a másik). És reménnyel töltenek el, hogy még ha úgy is látszik, azért nincs veszve minden. Vitázhatunk, bizonygathatjuk egymásnak, hogy a sok tucatfos CGI blockbuster közül melyik miért jobb. Holott azok a trágyadombok egy lyukas garast se érnek igazából. Azokban semmi hozzáadott, érték, semmi értelem, semmi szív, semmi ötlet nincs. Azok csak számok egy nagy stúdió előre gondosan megtervezett költségvetésében. Csak a kötelező "termékek" a kapitalizmus dübörgő szénmozdonyának apró kis brikettjei . Nem is értem miért bajlódnak ezeknél a filmeknél a címadással. Lehetne a "címük" csak simán a szám, a szám amit a stúdió elvár bevételként. Nem kell ide Star Wars: Episode 8: The Last Jedi, legyen csak simán 2mdUSD. Nem kell a névadással se bajlódni, az is csak pénzt visz el, ergo kevesebb a profit. Mi értelme?

    Mennyire nincs sehol egy Rogue One, egy ("lassítva csinálok mindent")Wonder Woman, egy Wolvarine, egy SW EP 26, a Baby Driverhez, és a Durkinkhez képes. Mennyire más élményeket nyújtanak.

    Persze "átlagmozinézőnek nem" mert "átlagmozinéző" 25 perc után gondolkodik, hogy kimenjek a Dunkirkről.. :U True story. :(

    (#102510) szekra
    Hárman voltunk kettő haver CGI blcokbuster faló. Ebből egyiknek tetszett, másiknak nem. De már ez is pozitívum volt számomra. Igaz, oda kellett fordulnom film közben, hogy megvannak az idősíkok? És kicsit magyaráznom kellett. :)

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák