Új hozzászólás Aktív témák

  • A Viszkis (2017)

    Vééégre egy magyar film, ami nem az a tipikus "magyar film". Persze viszonylag alacsony költségvetésű (pl tizede az Atomszőke című középszerű förmedvénynek), de nem ez az lényeg: látható, hogy magyarok is tudnak csinálni színvonalas filmet, csak megfelelő embereket kell alkalmazni. Sehol nem éreztem azt az érzést, hogy a színészek már a jelenlétükkel is hazudnak és túljátsszák a szerepüket, mint valami színházi darabban. Teljesen hiteles volt, bele tudtam élni magam.

    Amikor kijöttem a moziból sokan pont erre panaszkodtak hogy olcsó film volt. Gondolom valami látványpornót vártak rengeteg akcióval. De ez a film nem erről szól, ez nem egy blockbuster.

    Nagy taps a készítőknek. :C Még ilyeneket, ezzel és az Aranyélet sorozattal úgy érzem hogy valami elindult a magyar filmiparban.

    A moziban a magyar szinkonos előzeteseket végigvisítottam, nagyon régen láttam már magyar szinkronos mozgóképet. Szánalmas,hazug, zs kategóriás a magyar szinkron.

    Illetve a Balaton CC mozi még mindig egy kalap fos. Remeg, villog a kép; a hangminőség ratyi, de legalább kurva hangos. Megfájdult a fejem ettől a kombótól. :(

    #értékelés

    [ Módosította: Viszlát ]

    A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

Új hozzászólás Aktív témák