Új hozzászólás Aktív témák

  • vond

    MODERÁTOR

    válasz eeXaa #109224 üzenetére

    Előre leszögezem én is, hogy még nem láttam a Víz érintését.

    Én leginkább azt nem értem, hogy miért kell a legjobb film, meg a legjobb rendezés díját is ugyanannak a filmnek adni. Főleg olyankor, amikor mindkettőre finoman szólva is esélyes volt még több más alkotás is, valamint a közvélemény és a szakértők szerint sem volt toronymagasan jobb a többinél (sőt). Akkor megérteném mindkét díjat, ha mondjuk a Pulp Fiction versenyezne az Emoji movie-val, meg az 50 árnyalattal. De így...

    Akkor már a forgatókönyvet is odaadhatták volna neki, de komolyan. És akkor Martin McDonagh, napjaink egyik legjobb rendezője és forgatókönyvírója, se ezekért, se a filmért nem kapott semmit. Ráadásul rendezőnek nem is jelölik egy ilyen film után, mint a TBOEM. Nem értem.

    Na mindegy, majd megnézem a Shape of Water-t, aztán jól megértem...
    Vagy nem. :)

    Sam Rockwell-nek, Frances McDormand-nek, Roger Deakins-nek, és a Blade Runner 2049-nek viszont nagyon örülök.

    A Dunkirk 3 díját is sokallom. Egy jókora virtuális tockos jár tőlem az "akadémiának", hogy egyiket sem merték/akarták odaadni a Baby Driver-nek, vagy akár a BR2049-nek.

    A Testről és Lélekről stábjának meg gratula, hogy egyáltalán ott voltak a legjobb ötben. :R

    A kinti bejátszók nagyon jók voltak. Főleg az az elmúlt 90 évet összefoglaló montázs. De amúgy elég lájtos kis gála jött össze. A mozis poén jópofa volt. Bírom, hogy ilyenkor milyen fejek vannak a meglepettek között, mikor besétál a terembe Mark Hamill és társai. :) A legjobb dumát Sandra Bullock, meg a Tiffany Haddish, Maya Rudolph páros nyomta a színpadon.

    [ Szerkesztve ]

    ELADÓ Sony FE 35 mm F1.8 (SEL35F18F): https://tinyurl.com/4ezkswbw

Új hozzászólás Aktív témák