Új hozzászólás Aktív témák

  • KaitouP

    veterán

    Solo: A Star Wars Story

    Na, volt idő hazáig kicsit gondolkozni a filmen. Nem is igazán tudom, hogyan lehetne jellemezni a filmet, mit ad egy SW rajongó számára. A Solo egy nem rossz film, de nem is igazán jó, valahol félúton van a kettőn között, nagyon enyhén a jó felé billenve - folymatosan váltakozott bennem a film során, az "Oké, ez most nagyon jó", aztán a "Meh, ez elég unalmas most." Tele van üresjáratokkal, de vannak áll-leejtős, nagyon eltalált jelenetek, és történések is a filmben, ezek állandó váltakozása szerintem egy olyan produktummá teszi a filmet, amiben vannak jó dolgok, mégis valami hiányzik.

    Alden Ehrenreich -et továbbra sem bírom, ellenben meglepetésemre nem alakított rosszul Solo -ként, sokkal rosszabra számítottam - ámbár továbbra is tartom, hogy biztos tudtak volna találni jobbat Solo karakteréhez. Emilia Clarke -ot, aka a Trónok Harca üdvöskéjét a büdös életben nem tudtam volna elképzelni egy SW filmben, mégis azt mondom most, jó állt neki ez a világ, ahogy a szerepe is. Összességében a színészi munkával nem volt baj.

    Az, ami a Rogue One egyik zsenialitása, hogy egy olyan SW film, ami anélkül tud az lenni, hogy megjelennének benne jedik, az Erő, avagy a Skywalker sztoriszálból a The Last Jedi által túlerőltetett szarságok, nos, a Solo -ban sem voltak meg szerencsére, vagy lehet hogy mégsem annyira szerencsére: néha olyan érzésem volt, hogy nem illik a képbe egy-egy Birodalmi megjelenés, vagy maga a Millineum Falcon.
    Lehet ez az, amit hiányolok a filmből, az SW "faktor".

    Pár, SPOILERES sor azokról a dolgokról a filmben, amik még jók voltak:

    Kiderül, Han miért lett "Solo", (ugyanis nem a családneve), hogy Chewbacca hogyan ismerkedik meg Han -al (először még megakarta ölni, majd enni), és a legnagyobb meglepetés: a Crimson Dawn mögött nem más, mint maga Darth Maul áll, aki tényleg nem halt meg (de ez azoknak új leginkább akik nem követték az animációs sorozatot - én sem, mert bárgyúság, de a történéseiről többé kevésbé tudok, így Maul -ről is). :Y

    Na meg hát L3 egyenjogúsági törekvései.... :DDD Szerintem ez egy laza paródia volt a mai társadalmi helyzetről.

    Nehéz pontozni... Viszont ha a Rogue One 9/10, a TLJ -re meg gyenge 6/10 -et adtam (nem is értem miért ilyen sokat) akkor a Solo nálam olyan 7.5.

    Még megnézem a párszor moziban, aztán meglássuk, másodjára, harmadjára mennyire fogom élvezni.

    (#112089) .LnB

    Nem de Lando tényleg pánszexuál. :W

    (#112091) Drizzt

    Nézd, ha a TLJ tényleg tetszett - ami minden poén nélkül a Star Wars univerzum ellen elkövetett legnagyobb főbűn, amit filmstúdió tehet ezzel a címmel, ezt totál komolyan mondom - akkor ezek után igazából nincs miről beszélni. :DDD Jóval gyengébb volt a Solo mint a Rogue One, de a TLJ -t minden tekintetben felülmúlja.

    [ Szerkesztve ]

    God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

Új hozzászólás Aktív témák