Új hozzászólás Aktív témák

  • #48613632

    törölt tag

    válasz Ispy #112652 üzenetére

    Túltóták szerintem. ;]
    Az egyben pont annyi volt, ami kellett. Faék egyszerű történet, semmi háttérsztori, csak annyi, hogy óriási dögök rárontottak a Földre, majdnem belepusztultunk, de aztán jöttek a Jaegerek :)

    Az egész annyira monumentális, és robosztus volt, hogy az embernek állt a szőr a hátán, mikor pl bemutatták Gipsy Danger-t ... wow, és az a himnusz hozzá .. komolyan hatalmas zene lett a Pacific Rim main theme, szerintem. nagyon kevés film mondhatja ezt el magáról, hogy ekkora epic zenét tudhat magáénak. Szerintem. :)

    Na, ehhez képest az Uprising már komplikál. Megjelennek a precesszorok (jól mondom?), kiderült, hogy a Kaiju-k intelligensek, meg az összes Jaeger ilyen könnyed, légies mozgású lett. Majdhogynem, mint az emberek, úgy mozognak. Tiszta béna az egész :D De legalábbis szokni kell.
    De amúgy, ja. Azért egynek elment.

    Amúgy az nem világos, hogy az EMP löket után Gipsy Avenger miért maradt működőképes? Abban nincs computer, ami elektromos árammal megy?
    Az atom gondolom azt termeli, ahogyan pl a tengeralattjáróknál is. Vagy nem?

    De az 1 rész nálam még mindig a favorit, ebben a kategóriában. Viszont az Uprisingben, Saber Athena azért nagyon ott van :) (ha már ennyire laza mozgásuk lett, akkor kicsit vegyük komolyabban, nem? ;] )

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák