Új hozzászólás Aktív témák

  • hoffman_

    nagyúr

    válasz lezso6 #122515 üzenetére

    és nem is attól, hogy ha olyan merész újításokat szülnek meg, amit senki sem kért. ez az univerzum (Marvel), és sok másik is, annyira kiterjedt, hogy nem kitalálni kell elemeket, hanem jól felhasználni. bármit csinálsz, kis túlzással, meg fogsz felelni a rajongóknak, hacsak nem köpöd arcon őket. utóbbira, azt gondolom, nem volt precedens, és ez így van jól. a pénzesőtől függetlenül.

    bocs, igen, szerkesztettem többet és a végére hülyén jött ki. adaptációkra gondoltam, jelen szituációban főleg az MCU filmekre.

    szerintem ritka gyenge, önmagához képest. alig 5-10 percnyi jelenet volt, amit igazán élveztem 4 rész alatt, pedig ezek ugye dupla hosszal mennek. na pont azok a részek, amikor nem történt semmi, csak jellemzően két karakter beszélt és politizált, intrikált, cselszőtt. ennek az eredeti atmoszféráját kiölték belőle.

    nem tudom, hogy a Mátrix folytatások mögött milyen arányban lehetett akarás és pénzéhség, de azt gondolom, hogy tényleg be szerették volna fejezni korrektül. csak rohadtul nem sikerült nekik, ez más kérdés.

    [ Szerkesztve ]

    "The time you enjoy wasting is not wasted time."

Új hozzászólás Aktív témák