Új hozzászólás Aktív témák

  • #48613632

    törölt tag

    válasz lezso6 #128003 üzenetére

    Az első bekezdéssel nagyjából egyetértek. Egyébként is, az Űrodüsszeia és az SW eléggé eltérő jelenség, habár mindkét mű sci fi, és kora kiemelkedő alakítása volt, az Űrodüsszeia még eléggé uncsi is volt. Főleg, hogy gyerekfejjel láttam először.

    Azzal nem értek egyet, hogy a szuperhősfilmek gyerekeknek készülnek, azzal értek egyet, hogy már gyermekkortól emészthető.
    Fejből fel tudnék sorolni legalább 10 olyan társasjátékot, ami 10 éven felülieknek van kitalálva, mégis felnőttek számára is nyújthat jó szórakozást. Vagy főleg felnőttek játszák.

    Én a Csodálatos Pókember füzeteket a 20-as éveim elején vásároltam, a 90-es évek elején. Gyermekként szerettem, meg úgy ánblokk az összes képregényt, de akkor eléggé nehezen voltak elérhetőek, később meg megmaradt a szeretet.
    Garfield: Utálom a hétfő reggelt szlogenje, vajon iskolába járás, vagy munkakezdés amire utal?

    Kijelentheted persze, hogy ezek gyerekeknek vannak, de hülyeség. Bőven felnőtteknek is, akiknek megmozgat valamit gyerekkorukból. Arról nem is beszélve, hogy az itt jelenlévő fikázók között egy sincs, aki valóban gyűlöli ezeket a filmeket, és pont ezért nem is nézte meg.
    Nos, amennyiben Te láttad, végignézted ezeket a filmeket, úgy a Tőleg érkező fikázás, ugyanolyan hiteltelen, mintha bárki más mondaná ebből a topikból. Nem ismerek ugyanis innen olyan személyt, aki ezeket a filmeket valóban nem szereti, és ez miatt be sem ült volna rá.
    Megkockáztatom a kijelentést, de nem a Marvel és hasonló látványfilmek váltak divattá, hanem ezen filmek fikázása. Valami olyasmi ez, mintha ez lenne az elvárás, hogy belépj az Elit klubba. Itt persze mindenki bőszen bólogat hozzá, de a következő megjelenést meg ugyanúgy tűkön űlve várja.

Új hozzászólás Aktív témák