Új hozzászólás Aktív témák

  • k-adi

    nagyúr

    válasz vond #128843 üzenetére

    Manapság már alig van valami jó, viszont a sorozatok egyre jobbak.

    Na gondoltam megnézem ezt az Irishman-t, be is raktam, majd kezdésnél rápillantottam a hosszára...3óra29perc és egyszerűen....felröhögtem. :D Nem is értem hogy gondolták ezt, mégha valami évtized filmje, akkor is sok. Az biztos, hogy egyhúzamban én ezt nem fogom tudni végigülni, viszont 3 felé darabolva meg mi értelme..? ááhh. még alszok rá párat.

    Gemini Man (2019)

    Szóval miután leolvasztotta az agyam az irishmen hossza, gondoltam inkább berakok valami lazábbat. Kíváncsi voltam a filmre, főleg mert pár jelenetet Budapesten forgattak, plusz ugye nemrég volt a bazilikás szülinapcsija is és hát érdekelt mire fel ez a nagy hype.
    Persze mondanom sem kell, hogy a film egy nagy kaka, még akciófilmek között is szégyen, béna effektekkel és annál is bénább dialógusokkal. Arról nem is beszélve, hogy most is kell egy "kötelező ázsiai support guy" és egy 40kilós kiscsaj aki lekaratéz bármilyen kommandóst... Igazából a film első felében elveszti a nézőt, legalábbis engem sikerült és onnantól kezdve nincs megállás a lejtőn. :)
    Kicsit olyan érzésem van, mint a Hustlersnél, ott JLo akart egy kicsit még vadulni nyugdíj előtt, itt meg Will S akarta megmutatni a nagyvilágnak, hogy hiába 50 (igazából 51 de "kerekít"...és ezt 2x is kiemeli, haha mekkora poén, nem? -.- ) még mindig tud futni-lőni egyszerre... ami inkább már-már kínos, mintsem menő.
    Ja és azt majdnem lefelejtettem, hogy nagyon a néző arcába tolja az "apaságot" is, ahogyan a valóvilágban is próbálja nagyon megmutatni ő milyen fsza apa... ezt is túltolta.. kb mintha a végére én meg ezt írnám #kritika #bírálat #minősítés

Új hozzászólás Aktív témák